VOORWINDE ARCHITECTEN

Voorwinde architecten is het architectenbureau van ir. Wendy Voorwinde, een compact en wendbaar bureau met een schat aan ervaring en een rijk netwerk. Voorwinde Architecten is praktisch en betrokken, open en zakelijk.

 

Een open proces

Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Samen met de opdrachtgever ga ik op zoek naar de essentie van de opgave. Bouwen gaat niet alleen over vierkante meters en voorzieningen, maar ook over uitstraling en sfeer. Ik neem de betrokken partijen mee in overwegingen en keuzemomenten. Dit gezamenlijke proces leidt tot een eindresultaat dat de vraag overstijgt en verrast.

 

Plezier en vakmanschap

Plezier in ontwerpen is mijn kracht. Ik onderzoek, analyseer en puzzel. Samen met mijn adviseurs ga ik op zoek naar de beste oplossingen, van de eerste schets tot de laatste steen en binnen het beschikbare budget. ‘Een ontwerp tot op het laatste detail uitwerken en samen met de constructeur en de aannemer het optimale eruit halen, daar heb ik lol in. Dat is voor mij het ambacht van architect.’ Wendy Voorwinde

 

Bouwen en transformeren

Voorwinde Architecten richt zich naast woningbouw ook op transformaties en herontwikkeling van bestaande gebouwen en locaties.

 

Voorwinde Architecten komt voort uit Rijnvos Voorwinde architecten, een bureau groot geworden met woningbouwprojecten.